Sunday, December 5, 2010

"Soooah... What kinda language do they speak over there in Norwegia? Is it dutch?" ......

Nei, altså... "In NORWAY we speak NORWEGIAN."

"Average Joe" her har ikke så mye peil på europa generelt, og det hjelper også lite at South Carolina har en by som heter "Norway". Det bor ikke en eneste "Ola Norman" der, og i mangel av oppfinnsomhet tenkte de: Hei! La oss kalle byen vår noe eksotisk! Fingeren landet tydeligvis på skandinavia, for byen ved siden av "Norway" heter så mye som "Denmark". Sverige ble desverre ikke prioritert :P

Vi har nå vært på "juledekorasjons-juletrekuler-juletre-shopping"!  Er det akkurat som på tv? Vel, JA! Blir man påvirket til å kjøpe alt for mye stæsj? JA! Har jeg selvlysende reinsdyr og oppblåsbare nisser, juletrær og pingviner stående i hagen? NEI! Nei og atter NEI. Haha! ser meget merkelig og teit ut :p (Bildebevis kommer!)

Vi kunne derimot ikke motstå denne herlige elgen/moose/skogens konge. Kjært barn har mange navn :D
Dill og dall på plass på peishylla, inkludert to stk flax julekalendere fra gamlelandet. Jeg blir mer eller mindre vekket hver dag med "Time to be rich babe!" Etterfulgt av et meget entusiastisk smil og energisk skraping med "quarter'n".
Da svigermor fikk snusen i at vi skulle "hæng opp fugglbænd og pønte træ" så fikk vi en aldri så liten eske med "Julpyyynt" gett! Inkludert denne lille karen som selvfølgelig måtte få plass på treet. *Knis*
Og sånn ca øverst til høyre, ja der har du Kristines herlig barnehage-nisser i en kurv.
Med en helt ekte julegran av plast kommer julestemningen sakte men sikkert krypende inn i stuggu:) Det store antiklimakset er jo da at det er ikke antydning til snø, og å gå i kortarma på dagen og kjenne sola varme med "jingle-bells" i bakgrunnen harmonerer ikke helt i min bok, MEN det kommer seg!
Såh... skal det være en brukt pistol kanskje? Kom over denne "pantesjappa" en dag. MEGET spesielt :P
Så bortsett fra at været skifter fra sommer til høst fra dag til kveld er kult. De siste ukene har vi tilbragt på "fjellet". Vi har vært på besøk hos *skryte skryte* verdens beste pokerspiller. Festlig! Innimellom poker og lokale pupturer klarte vi å få med oss en fotballkamp til a gett!
Selvfølgelig iført "Clemson-orange" Lekkert!

Ikke mitt bilde nei, heeelt riktig. Men uansett, store karer i tights fortsetter å sloss! Desverre gjorde ikke de orange den beste jobben, og rivalene "USC" ble etterhvert det soleklare vinner av kampen.
Etter å ha håndtert to stk gretne Clemson-fans tok jeg og pokerfru Shera en aldri så liten tur til Atlanta Georgia! Og hva fant vi der? Hennes & Mauritz! Shopping mania!!!!
4 poser med klær rikere og 4 lapper fattigere! Yay!
Og som de fantastiske husmødre vi er, dro vi hjem og bakte mere brød og rundstykker til gutta! Vi lagde boller også, men de ville ikke samarbeide med gjæren, så de snakker vi ikke noe mere om. *Dustebolle!*
Yummy! 
For å gi dere norboere en ide om hvordan huspynting til jul foregår, så kommer her en aldri så liten "tour de santa" Enjoy!

Ha en strålende førjulstid!

På gjensyn!
Dine

3 comments:

  1. *hahahaha*
    Deter herlig å se at du også pynter til jul ALT FOR TIDLIG, fikk nettopp bilder fra søskenbarnet mitt med huset i full juleskrud *grøsse*
    her blir det bokstavlig talt hvit jul.. også inne.. fri meg fra alt det glorete grønne og røde og gull og blått og og... hehe.. overdose i barndommen.. blitt veldig antijul...

    GOD ADVENT til deg og din kjære :-)

    Klem fra gamlelandet

    ReplyDelete
  2. "Har jeg selvlysende reinsdyr og oppblåsbare nisser, juletrær og pingviner stående i hagen? " *Benedicte får akutt angst, pusteproblemer, og er nær ved å besvime* "NEI, nei og atter NEI" *Benedicte puster lettet ut og gjenntar fatningen...* ;)

    ReplyDelete
  3. INGEN oppblåsbare selvlysende nisser eller reinsdyr her i gården nei!

    ReplyDelete